OVA 3 ZNAKA OČEKUJE VELIKA SREĆA DO 23.10.2019.


Vladavina Vage počela je 23. septembra i traje do 23. oktobra 2019. godine, a evo koje znakove u narednom periodu prati srećna zvezda, piše Lovesensa.

Da li ima nešto magičnije od promene boja lišća? Jesen nas često asocira na tugu, ali to je jedan od najromantičnijih i najčarobnijih perioda u godini. Tada možemo a vidimo kako se priroda polako transformiše, ai mi zajedno sa njom.

Uz čaroliju jeseni, posebnu magiju donosi i vladavina pravične Vage. U kombinaciji sa šarmantnom i zavodljivom Venerom, period Vage donosi nam divne trenutke, naročito na ljubavnom planu.

Evo koje znakove očekuje najveća sreća u vladavoini Vage, odnosno do 23. oktobra:

BLIZANCI - uvek u centru pažnje

Dragi Blizanci, napokon ste spremni da izađete iz školjke i zasijate poput pravog bisera. U prethodnom periodu, tokom vladavine Device, bili ste opterećeni teškim emocijama i negativnim mislima, a sada se situacija drastično menja. Sunce je u vašoj četvrtoj kući koja simbolizuje utemeljene emocije i porodicu. Sada lako otkrivate sve što vam je na duši, postajete svesniji i razumete sebe. Veliki teret vam pada sa srca. Ovo je savršeno vreme za slavlje, zabavu i radost, a posebno ćete uživati u flertu. Moguće je da ćete baš u ovom periodu upoznati srodnu dušu.

 

 

VAGA - osvajate neverovatnim šarmom

Sunce, Merkur i draga Venera sada su na strani pravične Vage. Spremni ste da se zabavljate i počinjete više da cenite sebe. Shvatili ste da je ljubav prema sebi prvi korak ka istinskoj sreći. Napokon možete da odahnete i ostavite prošlost iz a sebe-. Vreme je za nove uspehe, trud i pobede, ali prvo se opustite i obnovite energiju. Srećno!

VODOLIJA - veliki unutrašnji mir

U periodu Device bili ste u procesu transformacije koja se uspešno završila. Vaše greške bile su uvećane, prihvatili ste svaki svoj karmički dug i sada je vreme za rasterećenje. Sunce trenutno proilazi kroz vašu devetu kuću, odnosno kuću optimizma, očekivanja i šansi. Smireni ste i spremni da se ukrcae na brod kojoi plovi ka srećnoj budućnosti. Razne mogućnosti ređaju se pred vama, a vi ćete izabrati samo najbolje.

Izvor: Lovesensa