OVI ZNACI HOROSKOPA UŽIVAĆE U LJUBAVNOJ SREĆI I DOBICIMA TOKOM SEPTEMBRA


Septembar je mesec koji nas lagano uvodi u čaroliju rane jeseni koja uvek miriše na pečeni kesten, ajvar, kompote i marmelade. Tokom devetog meseca tekuće godine planeta uživanja, hrane, slatkiša, ljubavi, intime i dobitaka Venera boraviće najpre u zemljanom elementu Device sve do 14.09. kada će promeniti znak i ući u vazdušnu Vagu odnosno u znak kojim inače i vlada. Istoimena planeta će tokom prve dve nedelje septembra biti u prirodnom šestom polju horoskopa i znaku Device pa će osobe rođene u znaku ili podznaku Devica, Bik, Jarac, Rak i Škorpija imati priliku da unaprede ljuavni život, poboljšaju svoje finansije, zasuču rukave i možda pronađu neki dodatni posao i vanredni izvor prihoda. Ta lica će energiju usmeravati ka poslu, sticanju ali i uživanju, ali je važno da ne budu cepidlake i da ne traže dlaku u jajetu. Povoljan je period za promenu ishrane, navike, stila odevanja ali i ponašanja prema drugim ljudima. Dobrodošli u period stabilnosti, berbe plodova od poštenog rada ali i hedonizma na svim nivoima.

 

Sa ulaskom Venere u znak Vage 14.09.2019. godine od 15:44 časova po srednjeevropskom vremenu, više ćemo se baviti ljubavnim odnosno bračnim temama i odnosima sa poslovnim partnerima. Neki od vas će baš od druge polovine meseca krenuti u proces realizacije venčanja, ulaska u stabilnu vezu a biće i onih koji će se odlučiti na pokretanje posla kroz udruženo partnerstvo.

 

U tranzitu Venere kroz znak Vage uživaće lica u znaku ili podznaku Vage, Blizanaca, Vodolije, Lava i Strelca. Istoimeni tranzit treba da iskoristite za popravljanje svega onog što nije dobro u vašem životu a posebno u sferi braka, sudskih procesa ili biznis partnerstava. Ukoliko ste umetnička duša i bavite se javnim poslom ili tek planirate da drugima predstavite svoj talenat ili sposobnosti u bilom kom smislu, sada je idealna prilika da izađete u javnost. Venera će vazdušni element napustiti 08. oktobra kada će ući u prirodno osmo polje horoskopa i znak Škorpije – mesto koje nije baš najpovoljnije za tranzit ove planete.

Astrolog Velimir Remić