ASTRO ALARM ZA SREDU 28.08.2019.


Dobrodošli u „Astro alarm“ u kojem vas  upozoravam na iritabilan aspekt koji će Mesec iz vatrenog Lava da gradi sa Uranom u zemljanom znaku Bika. Reč je o kvadratu koji će proizvede stres, bes, paniku, nervozu, nemir, nestrpljenje, blokadu, sukob sa ženskom osobom kao i emotivni disbalans. Mesec inače vlada četvrtim poljem prirodnog horoskopa i znakom Raka koji se odnosi na porodicu, korene, roditelje – majku, porodično gnezdo i i utiče na psihu, dušu i emocije. Kada Mesec putuje petim poljem Lava onda akcenat stavljamo na ljubav, provod, avanture, kreativno stvaralaštvo.

Uran je od sredine maja u Biku. Odnosi se na bunt, revoluciju, šokantne vesti, udare groma, nepredvidivost, struju, avione, aerodrome, vozove, železnice, nuklearna postrojenja, erupciju vulkana, zemljotrese – nepredviđene događaje.

 

Kada imamo na snazi kvadrat Meseca i Urana treba da se pazite struje, da izbegavate letove avionom zbog mogućih turbulencija i neprijatnosti kako unutar samih aviona tako i na terminalima za čekiranje gde su mogući stres, bes, teskoba, neprijatnost i nestrpljenje.

 

Klonite se danas metroa, suterena, podzemnih prolaza, mesta gde je velika masa ljudi, nemojte putovati vozom i izbegavajte zadržavanje na železničkim terminalima. Prilikom kupanja i tuširanja obavezno isključite bojler. Posle podneva nemojte čačkati ništa oko struje niti kućanskih aparata.

 

Na globalu su moguće vremenske nepogode, udari groma, jako pražnjenje kroz grmljavinu, požari, poplave, potresi, bunt, revolucije, ali i frka na javnim mestima posebno u ugostiteljskim objektima gde je dobar provod. Izbegavajte veliku gužvu jer su moguće tuče, nasilje i fizički obračuni.

 

Zemlje u kojima su mogući problemi su: Češka, Francuska, Crna Gora, Španija, Holandija, Amerika, Irska, BiH, Izrael, Kipar, Italija, Mađarska, Grčka, Slovenija, Hrvatska, Švajcarska, Turska…

Egzaktan – najjači aspekt osetićemo pola sata nakon podneva.

Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije