OVIM ZNACIMA HOROSKOPA TRIGON MESECA I NEPTUNA DONEĆE ČUDESNE PROMENE I DOBITKE NA SVIM POLJIMA!


Dobrodošli u “Srećne astro vesti” za utorak 27. avgust 2019. godine. Pred nama je divno letnje prepodne u kojem ćemo imati na snazi protočni i isceljujući vodeni trigon Meseca koji tranzitira znakom Raka i prirodnom četvrtom kućom horoskopa i Neptuna koji se nalazi u znaku Riba u dvanaestom polju.   Klekni na kolena. Pusti suzu. Pokaj se. Oprosti svima sve. Zamoli Gospoda za pomoć. Okupaj lice blagoslovenim suzama. Dozvoli da se sa tobom desi preobražaj i čudesno isceljenje. Pričaj sa Bogom. Pozovi u pomoć anđela čuvara i svetitelja kog najviše voliš i poštuješ.

 

 

Povuci se u svet tihovanja. Isključi telefon i nemoj da dozvoliš da te bilo ko uznemiri. Budi sa Bogom i sobom u svetu molitve, tišine i akumulacije dobrih vibracija. Sada ti je preko potrebna duhovna pomoć. Sada ćeš je i dobiti ali samo ako ponizno padneš na kolena i priznaš svoje greške i zamoliš za oproštaj. Ego je čovekov najveći neprijatelj. Gospod je tvoj najveći prijatelj. On je tvoj nebeski roditelj i čeka da mu otvoriš vrata svoje duše. On te nikada nije napustio. I dalje je tu. Stoji i čeka kraj vrata tvog srca. Oslobodi se straha i sujete. Zagrli priliku koja ti se pruža. Uzmi molitvenik u ruke i čitaj molitve. Oseti toplinu, prijatnu jezu i strujanje energije ljubavi i izlečenja.

 

 

Dan pred nama je čaroban. Mesec u trigonu sa Neptunom otvara kosmička vrata za prijem molitava svih stanovnika planete zemlje. Zamislite u to vreme želju. Otvorite prozor i pogledajte u nebo. Misaono pošaljite poruku Gospodu. Nije važno šta koga muči. Važno je zamoliti za pomoć. Važno je da veruješ i iščekuješ ruku spasa koja će da te podigne sa dna. Ne smeš da kažeš kako ti je teško da plačeš. Trpljenje nije zdravo.

 

Gutanje emocija rađa bolesti. Ako nemaš kome da se poveriš, onda pričaj sa Bogom. Idi pred ikone i ispričaj mu sve o svojoj patnji, bolu, nezdravostima i iskušenjima koja su pritisla tvoju divnu dušu. Da, divna je ali ti to ne vidiš. Ne voliš sebe dovoljno. Stagniraš zato što nemaš dovoljno snažnu veru u čuda. Ustani. Obriši suze. Primi božansku ljubav i čuvaj je kao najveću dragocenost u svom životu. Neprekidno se moli i sve oko sebe bezuslovno voli. Raduj se. Svaki pad prilika je za novi čudesno let.

 

 

Ovaj vodeni blagosloveni trigon najviše dobitaka, isceljenja, sreće, radosti, porodičnog mira I napretka doneće Rakovima, Ribama, Škorpijama, Devicama, Jarčevima ali i onima koji u svom horoskopu imaju naglašen vodeni trigon Meseca i Neptuna. Ovo je dan kada su moguća čuda na svim nivoima. Verujte, molite i volite. Ko veruje, sreću nalazi!

Srećno vam duhovno buđenje i lični preobražaj!

Velimir Remić, pisac i astrolog