KAKO PRONAĆI SRODNU DUŠU UZ POMOĆ HOROSKOPA?


Jeste li se ikad pitali šta vas astrologija može naučiti o vašoj idealnoj srodnoj duši? Analizirajući vaš znak zodijaka možete dobiti puno bolju predstavu o tome s kim ćete biti najviše kompatibilni u ljubavi. Dakle, ovo su karakteristike koje svaki znak treba tražiti kada je u potrazi za svojom srodnom dušom!

Ovan

Srodna duša Ovna: Zabavna osoba, puna samopouzdanja koja može držati korak sa njim

Ovan ima agresivno – zabavnu ličnost i voli živeti brzo. Nema vremena za depresiju i potreban mu je partner koji ga može pratiti. Njegova idealna srodna duša je neko ko ima visoko samopouzdanje i ko se ne boji preuzeti rizik.

Potencijalne srodne duše: Ovan, Lav, Strelac, Blizanci i Vodolija.

 

Bik

Srodna duša Bika: Verna i romantična osoba koja je fokusirana samo na njega

Pravoj osobi Bik će ostati veran do samog kraja. Ali treba nekoga ko može vratiti uslugu i uzvratiti njegov snažan osećaj predanosti. Njegova je idealna srodna duša neko ko je pouzdan, neko ko ne igra igre, piše Conscious reminder. Bik nema vremena za to. On takođe voli romantične osobe koje mogu učiniti da se oseća kao da je jedina osoba na svetu!

Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Devica i Ribe.

 

Blizanci

Srodna duša Blizanca: neko inteligentan, sa smislom za humor i dovoljno različit kako bi stvari bile zanimljive

Blizanci mogu biti vrlo izbirljivi kada se radi o njihovom partneru, tako da biste se trebali osećati posebnim ako vas odaberu. Njihova idealna srodna duša je neko ko je zabavan, pametan i zanimljiv. Pomaže ako ste dovoljno različiti kako nikad ne bi imali ustajao ili dosadan odnos!

Potencijalne srodne duše: Lav, Vaga, Ovan i Vodolija.

 

Rak

Srodna duša Raka: inteligentna, nežna i senzualna duša sa saosećajnim srcem

Rak ima ogromno srce i mnogo ljubavi koju može dati … ali ako ga želite doista osvojiti, moraćete moći vratiti uslugu. Potreban mu je neko ko je dovoljno inteligentan da osvaja njegov um, ali i dovoljno nežan da bi se osećao posebnim i voljenim. Nema puno vremena za sebičnost tako da njegov idealan partner takođe mora biti nježan i saosećajan.

Potencijalne srodne duše: Škorpija, Bik, Ribe i Devica.

 

 

Lav

Srodna duša Lava: neko ko je siguran u sebe, tajanstven i sposoban zadržati njegovu pažnju

Lav je beznadno privučen tajanstvenim osobama koje pršte od samopouzdanja. On želi nekoga ko je spreman za avanturu i ko se ne boji rizika. Ali, takođe, želi nekoga ko je dovoljno intrigantan da mu zaokuplja pažnju i da se neprestano veseli onome što sledi!

Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vaga, Strelac i Ovan.

 

Devica

Srodna duša Device: neko sofisticiran, složen, ambiciozan i potpuno posvećen

Srodna duša Device je neko složen i sofisticiran poput luksuznog francuskog vina. Ali ta osoba takođe treba biti ambiciozna i društvena, a ne neko ko se po celi dan samo jada i ne postiže apsolutno ništa. Pre svega, Devica treba nekoga ko će biti jednako predan odnosu kao što je i ona!

Potencijalne srodne duše: Škorpija, Jarac, Rak i Bik.

 

Vaga

Srodna duša Vage: neko ko dobro izgleda, ko je pametan i pun samopouzdanja

Vaga ima visoke standarde kada je u pitanju ljubav i neće pristati na bilo što. Njena srodna duša verovatno će biti neko ko ima izgled, mozak i samopouzdanje. Oni vole fizičku lepotu jer imaju oko za estetiku. Vage su inteligentne i spori umovi im brzo postanu dosadni. Žele nekoga ko zna šta želi!

Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vodolija, Strelac i Lav.

 

Škorpija

Srodna duša Škorpije: neko ko ga može izazvati i ispuniti njegovu potrebu za strašću i intezitetom

Kad ste sa Škorpijom, njena ljubav je duboka, intenzivna i potpuno bezuslovna. Ali, treba nekoga ko je izaziva i hrani njenu strast. Njena idealna srodna duša je duboka, maštovita osoba koja razmišlja i oseća se duboko, ali koja ne otkriva nužno sve svoje karte odjednom. One vole malo misterije i intriga i takođe su beznadno privučeni oštrom inteligencijom!

Potencijalne srodne duše: Riba, Devica, Jarac i Rak.

 

 

Strelac

Srodna duša Strelca: Osoba otvorenog uma i slobodnog duha koja ga ne pokušava promeniti

Strelci cene svoju slobodu i nezavisnost i ne treba im neko previše posesivan ko će im visiti za vratom. Njihova idealna srodna duša je neko ko voli zabavu i pristupa životu otvorenog uma. Ne vole beskrajna pravila i rutinu niti im treba neko ko će ih pokušati promeniti ili popraviti kao da su projekat. Njihova srodna duša je neko ko ih može izgraditi i koga mogu povesti na put, a ne neko ko im želi srezati krila.

Potencijalne srodne duše: Lav, Vodolija, Ovan i Vaga.

 

Jarac

Srodna duša Jarca: elegantna, otmena i intrigantna duša sa stilom koja može okupirati njegov um i ostati verna do kraja

Jarac se ne boji biti izbirljiv kada se radi o ljubavnicima. Njegov idealan partner mora imati nešto elegancije i stila te biti ponosan na to što jeste. Takođe bi trebao biti inteligentan, ali iznad svega, treba bi biti pouzdani i veran jer Jarac treba nekoga na koga može računati.

Potencijalne srodne duše: Ribe, Bik, Devica i Škorpija

 

Vodolija

Srodna duša Vodolije: Posvećena osoba koja voli zabavu, sa uvrnutim smislom za humor i talentom za kuhanje

Idealna srodna duša Vodolije treba imati zabavnu i ekstrovertnu ličnost i mora biti raspoložena za povremenu avanturu. Takođe je strašno privlače oštroumne osobe koje imaju uvrnuti smisao za humor. Ako je možete nasmejati možete je naterati gotovo na sve. Ako znate kuhati, to je takođe veliki plus, jer Vodolija jako uživa u hrani.

Potencijalne srodne duše: Vaga, Ovan, Blizanci i Strelac

 

Ribe

Srodna duša Riba: Samouverena osoba kreativnog uma koja je na njihovoj talasnoj dužini

Ribe žive u svom svetu i nikad ne shvataju život previše ozbiljno. Njihova idealna srodna duša je osoba sa zdravom dozom samouverenosti, divljim i kreativnim umom, te sposobnošću da misli nelinearno. Najviše od svega treba im neko s kim se mogu povezati i komunicirati na dubok i smislen način.

Potencijalane srodne duše: Rak, Jarac, Bik, Škorpija

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić