KAKVE SU ŽENE ROĐENE U ZNAKU DEVICE?


Ona je svestrana, organizovana i praktična. Na prvi pogled može delovati hladno, ali unutar nje se nalazi žena puna nežnosti i ljubavi.

Kakve su dame rođene u ovom horoskopskom znaku?

Kako počinje sezona Device, odlučili smo malo više istražiti ovaj horoskopski znak i saznati kakve su karakteristike dama rođenih u ovom znaku. Odmah na početku možemo reći da su predane, snalažljive, marljive, skromne i precizne i da jako vole da sve bude u savršenom redu i onako kako su one zamislile.

Njima vlada planeta Zemlja pa su zato dosta staložene, ali i u velikom broju slučajeva praktične. Vole dobru organizaciju i samim tim i planove, ali se isto tako brinu i za svoje najvoljenije osobe koje su pored njih. Iako se na prvi pogled čini hladnom, unutar nje se nalazi žena puna nežnosti i ljubavi.

U nastavku otkrivamo kakve su ove dame po pitanju različitih životnih “kategorija”.

Prijatelji

Prijateljstva shvata jako ozbiljno, a zbog tendencije da u svemu bude savršena, dobro pamti rođendane i bitne datume, a voli i razveseliti dragu osobu. Odlično se snalazi sa davanjem saveta, ali ne voli to raditi samoinicijativno, već samo kada je neko upita za mišljenje. Ne vole prevelika iznenađenja, već sitnije geste i znakove pažnje.

 

 

Ljubav

Kada su u pitanju veze, Device su predane i verne i mogu se lako vezati za jednu osobu do kraja života – ukoliko proceni da joj odgovara u svim segmentima, od konverzacije do kreveta. Voli poklone pa ju je lako raznežiti nekom sitnom gestom poput kupovine buketa cveća – jer su detalji i te kako bitni za nju. Bikovi, Blizanci, Rakovi, Škorpije i Jarci joj najviše odgovaraju za ostvarivanje kvalitetne ljubavne veze.

Moda

Vrlo su svestrane i praktične, zato i vole upravo takav stajling u kojem će se osećati udobno i koji će joj dati glamurozan izgled tokom čitavog dana, gde god da se nalazi. Uglavnom vole zemljane boje koje se lako mešaju međusobno i ne ističu ih previše. Bez nakita i omiljenih dodataka ne napuštaju kuću.

Omiljeni parfem

Da bi parfem bio po njoj savršen, treba biti otmen, ali sa osvežavajućom notom kao što je kombinacija karamele i kruške. Prada “Candy” ili “Narciso Rodriguez eau de parfum” su sjajni primeri.

(zenskimagazin)