ŠTA NAM DONOSI TRANZITNO SUNCE U DEVICI?


Sunce će u Devici ostati sve do jesenje ravnodnevnice 23. septembra 2019. godine. Možda ćete osetiti potrebu ili nužnost da završite neke stvari, projekte, uspostavite red na određenom području, posvetite se zdravlju i uspostavljanju harmonije u životu.

Važno je ipak da u ovo vreme nismo prezahtevni ili prekritični prema sebi. Device znaju preterano da budu perfekcionisti. Stremljenje savršenstvu, izvrsnosti, ponekad je vrlo naporno i na kraju nas blokira u životu. Opustite se i ne budite previše ograničeni na to "čime treba da se bavite".

Devica vlada probavnim sistemom, zato je u ovom periodu potrebno obratiti pažnju na to kako naše telo reaguje na određenu hranu. Dobro je razmišljati i o probavi na energetskom nivou. Koje promene i osećaje teško probavljate? Šta morate činiti da ih otpustite? Šta od onoga što vas dubinski hrani treba uvesti u život? Svako će energiju Device osetiti na svoj način, zavisno od tačke na kojoj se trenutno u životu nalazi.

U subotu 24. avgusta Mars i Venera su izjednačeni. Dva kosmička ljubavnika koji obično pomažu da aktiviraju dogovore srodnih duša. A kada se poravnjaju u periodu Device, ne zaboravimo na njenu simboliku, koja nam poručuje da celovitost imamo u sebi. Lepo je kada nađemo srodnu dušu, ali to ne menja važnost traženja celovitosti i nezavisnosti u samome sebi.

Izvor: Sensa.hr