TRANZITNA VENERA JE U OVNU, ŠTA MOŽEMO DA OČEKUJEMO?


Za razliku od Venere u Ribama koja potajno sanjari o pravoj ljubavi ne preduzimajući ništa, Venera u Ovnu želi da svoje fantazije pretvori u delo. Zbog toga će ona krenuti u otvoreni flert i inicirati prvi korak, kako bi saznala na čemu je i time prekinula agoniju u kojoj se nalazila. Ova Venera je nagla, strastvena, neproračunata i veoma vatrena. Ne voli da čeka, nego odmah stupa u kaciju zavođenja. Sam znak Ovna govori o iskonskoj potrebi da se spoji sa drugim bićem ljubavnom činom, te će libido u ovom periodu biti veoma iražen. Veneri u Ovnu su potrebni žar, vatra, strast i seks da bi ostvarila svoje naume. Pod ovim tranzitom dame će postati otvorenije i preduzimljivije, te neće biti neobično da one zbog toga preduhitre muškarce i počnu prve da se udvaraju. Neke mogu preći granicu pristojnosti i postati neprijatno navalentne.

 

I fizički izgled će biti veoma presudan u borbama za naklonost. Muškarcima će se više dopadati zgodne dame koje svoj izgled održavaju nekim sportom. Za njima će se muški pol pre okrenuti na ulici nego za onima punijih oblina. U modi će biti i mršavice. Ako nemate ove atribute onda je potrebno da se smejete, šalite, pričate viceve i izazivate suprotni pol da bi došle do izražaja.

Muškarci mogu biti zainteresovani za crvenokosu damu jer je dama sa takvom bojom kose opisana Venerom u Ovnu. Jedna priča kaže da je baš crvenokosa devojka osvojila srce čuvenog Atile Biča Božijeg, velikog osvajača i ratnika (Ovan).

 

 

 

Ako ste u braku ili dužoj vezi, Venera u Ovnu može doneti svakodnevne svađe i nesuglasice koje će kasno uveče regulisati u strastvenom zagrljaju. Možda je pod uticajem ove Venere nastala ona izreka ” Posle svađe, sve je slađe”. U najlošijim horoskopima može doći do fizičkih pretnji pa čak i obračuna.

Venera u Ovnu delovaće na dame tako što će one biti energičnije i preduzimljivije a to se posebno može manifestovati na poslu i poslovnom okruženju. U ovom periodu dame neće bežati od težih fizičkih poslova, a neke od njih će voditi računa o svom izgledu te će primenjivati dijete ili se više baviti sportom kako bi postigle savršenu liniju tela za predstojeće leto.

 

 

 

Na globalnom planu, ovo je period u kojem će biti manje diplomatije i u kojem se neki sukobi, koji su do sada odlagani i rešavani mirovnim putem, mogu proširiti i produbiti. Čak i miroljubive zemlje će razmišljati o naoružanju plašeći se za svoj opstanak. Venera je planeta diplomatije i politike, tako da ćemo u narednom periodu biti svedoci mnogih političkih okršaja koji mogu prerasti u otvorene sukobe i neprijateljstva.  

 

 

 

Veneru u Ovnu u svom natalnom horoskopu imaju Merilin Monro, Rijana,Džordž Kluni, Lejdi Gaga, Dženifer Aniston, Šakira, Maraja Keri, Kristijano Ronaldo,Elizabet Tejlor, Odri Hepbern, Džek Niklson, Sigmund Frojd, Pirs Brosnan, Sara Džesika Parker, Stiven Sigal, Sadam Husein, Edi Marfi i drugi.

Autor: Ana Raković