LJUBAVNI HOROSKOP: ŠTA ĆE DA NAM DONESE NEPTUN U RIBAMA DO 2025. GODINE?


Astro prognoze za boravak direktnog Neptuna u znaku Riba - ljubavni horoskop do 2025. godine! Još od 24. novembra 2018. godine Neptun u direktnom hodu ušao je u znak Riba, ali ovaj misteriozan spoj utiče na našu sudbinu i budućnost sve do 2025. godine, piše Lovesensa.

Neptun u znaku Riba nas konstantno podseća koliko još aktivnosti treba da preduzmemo na poslu i po pitanju ljubavnog života. On je naš vetar u leđa, naša podrška i putokaz koji otkriva da možemo puno više od našh treutnih planova i ambicija. Zvezde otkrivaju da za sada nema razloga za strah od budućnosti. Međutim, ovaj aspekt će najviše uticati na želje našeg srca i romantičnu stranu života.

Ponekad ćemo osećati da smo nemoćni pred velikim udarima sudbine i ljubavnim iskušenjima, da su naši snovi nedostižni i da nas u nekom uglu sveta naša srodna duša čeka u tišini, a mi ne umemo da pronađemo put do njenog srca.

Međutim, ako želite da uspostavite savršenu harmoniju između snova i realnosti, važno je da otvorite srce i vidite koje sve mogućnosti vam svaki novi dan donosi. U narednih 6 godina imaćete šansu da se ostvarite u ljubavi, upoznaćete pun novih prijatelja, krug poznanika se širi, ali morate preispitati svoje želje, mane i potrebe.

Razmislite, da li prevelikim očekivanjima odbijate ljubav od sebe? Zato vas Neptun u Ribama uči da srušite granice, probate nova avanture i otpustite strahove. Tako će se nove ljubavi pojavljivati, a kada se srce napokon umiri i očisti od negativnih emocija, ona prava istinska ljubav pronaći će put do vas.

 

 

Zbogom toksična ljubavi

Neptun će mnogima doneti i razočaranja, jer uspešno razbija iluzije u romantičnim odnosima. Ako ste već duže u vezi koja se lomi, pa uzdiže, slabi, pa jača, vreme je da razmislite o svojim i partnerovim osećanjima. Mnogi će shvatiti da već duže vreme lažu sebe i teše se rečima - Sve će biti u redu!

Međutim, u ovom periodu donose se konačne odluke, bolne i veike promene, a ta bol kasnije će prerasti u olakšanje, a zatim u ljubav prema sebi i radost. Mnogi koji su godinama bili u toksičnoj ljubaviovoga puta zaista odlučuju da napuste začaani krug iluzije i počnu život iz početka.

Mnogi parovi će doživeti i razočaranja poput odustajanje od zajedničkih planova i neverstvo, ali nekad nam Neptun pokaže istinu na teži način. Ipak, kasnije shvatimo da je ova planeta bila naše svetlo spasa.

Ali, ako je ljubav sa partnerom čista i iskrena, ples Venere i Neptuna postaje magičan i čini da veza postane snažnija, lepša i jedinstvena.

Neptun iskrenim ljubavima donosi dobru komunikaciju koja će ukloniti sve blokade i pomoći da idete napred. Uspostavićete jedan stabilan i iskren odnos koji neće biti ostvarenje sna, već će biti prizeman i unikatan, pravi balans između snova i realnosti.

Izvor: Lovesensa