7 NAJLEPŠIH OSOBINA LJUDI ROĐENIH U ZNAKU JARCA


Jarac je znak koji je odan, ambiciozan, osetljiv iako tako ne izgleda na prvi pogled. U nastavku slede osobine zbog kojih su lica u znaku Jarca najposebnija u celom Zodijaku.

1. Oni su prvenstveno prijatelji, pa tek onda ljubavnici. Jarac će vam prvenstveno biti prijatelj, a tek onda ljubavnik. Jarac daje celog sebe u vezu. Nikada neće tražiti ništa za uzvrat, ali će dati sve. Dobar i velikodušan pratilac je ono što ćete dobiti ako pružite ljubav Jarcu.

2. Izgledaju dosadno sve dok ih ne upoznate. S vremena na vreme mogu biti stidljivi, konzervativni i dosadni, ali to je samo pre nego što dobiju dovoljno samopouzdanja da se otvore. Oni mogu biti veoma zabavni i duhoviti.

 

 

 

3. Oni su odani onima kojima veruju. Jarac očekuje da budete njihova jedna i jedina ljubav. Nikad mu nemojte dati razlog da vam ne veruje i biće vam odan partner. Nikada nećete morati da se brinete da će zalutati, osim ako to prvi ne uradite.

4. Oni to žele na svoj način. Imati ljubavnika koji ima sve pod kontrolom može zvučati vruće i seksi, ali ako vi želite da budete glavni, udaraćete glavom u glavu, a Jarac ima rogove. Ups! Mogu biti vrlo izbirljivi za sve , od vašeg okruženja do načina na koji perete posuđe.

 

 

 

5. Izdržljivi su ljubavnici. Posebno paze na to kako izgleda njihovo ljubavno gnezdo, ali ako ste pozvani, bićete prijatno iznenađenji. Jarac je prilično tradicionalan u svojim romantičnim navikama, ali pokušaće sve da se osećate kao u američkoj spunici kad ste u njegovoj spavaćoj sobi. Inače, Jarac nije preterano kreativan u krevetu, tako da ne očekujte ništa fancy. Ali, izdržljiv je i može vas zabavljati celu noć – tako da ćete tražiti još.

6. Jarac može biti emocionalno osetljiv. Oh, molimo te, budi oprezna sa srcem Jarca! Štaviše, taj znak može biti melanholičan. Ako ga možete nasmejati, nagradiće vas osmehom od milion dolara koji će rastopiti vaše srce.

 

 

 

7. Razmišljaju o vašem potencijalu kao partnera. Čak i ako niste mislili da vašu vezu podignete na viši nivo, budite uvereni da Jarac već proučava vaš potencijal. Koji je vaš dugoročni finansijski potencijal? Kakva ćete biti majka? Kako ćete izgledati kada budete stariji? Jarac je toliko praktičan da se obično usredsređuje na stvarne potrebe. Gledaju vas poput investicije.

Izvor: Espreso.rs