OVI ZNAKOVI HOROSKOPA IMAĆE NAJVIŠE POSLOVNE I LJUBAVNE SREĆE U 2019. GODINI


Sledeće godine ćete smršati pet kilograma, redovno ići u teretanu, napokon ćete raskrstiti sa lošom vezom - samo su neke od stvari koje želimo  da promenimo u novoj godini, ali nekima od vas neće ići sve po planu. Na određene promene možemo da utičemo, a neke će se dogoditi jer su zapisane u zvezdama. U redovima koji slede pročitajte koji će to astrološki znaci imati najviše sreće u poslu i ljubavi tokom 2019. godine.

 

 

 

 

Ovan

Zvezde im predviđaju puno promena. Osobe rođene u ovom znaku konačno će preuzeti inicijativu. Njima će se puno toga pozitivnog dogoditi 2019. godine na poslu i u privatnom životu. Oni u vezi će doživeti preporod, a slobodnim Ovnovima smeši se nova ljubav.

 

 

 

Lav

Poznat po tome da ima oko sebe puno prijatelja, te da uživa kad je u centru pažnje. Retko radi planove – živi iz dana u dan, te gotovo nikada ne razmišlja o budućnosti. To će se promeniti u narednoj godini. Lav će razviti novo, zdravo samopouzdanje, te će početi konačno dugoročnije razmišljati i menjati stvari.

 

 

 

Vaga

Uravnotežene, izjednačene i uvek orijentisane na dobrobit drugih – takve su obično Vage. To ponekad može biti naporno, te trošiti puno energije, s obzirom na to da osobe rođene u ovom znaku retko misle na sebe.  Međutim, to će se 2019. godine promeniti. Vage će krenuti novim putem – poslovno i privatno. Osim toga, ovaj će znak biti aktivniji, te će pronaći nove mogućnosti da se konačno napuni energijom.

Izvor: 24sata.hr