HOROSKOP OTKRIVA: ŠTA KOJI ZNAK MOŽE DA OČEKUJE U 2019. GODINI


Horoskop za 2019. godinu pun je iznenađenja, posebno za Bikove, Škorpije, Jarčeve, Vodolije i Ribe, jer će oni potpuno neočekivano postići velika dostignuća o kojima verovarno nisu ni sanjali. Takođe, Ovnovi, Lavovi i Vage će ispuniti svoje snove pa će se zbog toga ova tri znaka smatrati najsrećnijim znakovima u 2019. godini. Kada je reč o finansijama, najviše sreće imaće Ovnovi, Vage, Strelčevi i Ribe, pa će tako svaki posao uspešno privesti kraju, a novac je ono o čemu neće morati da razmišljaju. Ipak, nije na odmet savet da povedu računa o novcu, da ne troše bez mere i da ukoliko je to moguće pare ulože u nešto korisno.

 

 

 

Rođeni u znaku Bika, Blizanaca i Škorpije imaće mnogo prilika za uspeh, ali za to se trebaju potruditi i dokazati. Kada je reč o zdravlju, ova godina mnogima će doneti prehlade, neprijatne migrene ali ništa ozbiljno i zabrinjavajuće. Bikovima, Rakovima, Škorpijama i Ribama savetujemo da počnu da se bave nekim vidom fizičke aktivnosti, kako bi ojačali svoj imuni sistem i ostali u formi. Blizanci će imati zdravstvenih problema, ali tokom godine uspeće da sve saniraju i prebrode. Od početka godine, zdravstvena situacija će se popraviti za sve one rođene u znaku  Lava i Škorpije.

 

 

 

Ljubavna i društvena situacija je ono što predstavlja najveće interesovanje za sve znakove zodijaka. Blizanci, Rakovi, Lavovi i Vodolije doživeće mnoga zadovoljstva i uspehe kroz polje ljubavi. A oni parovi koji su godinama bezuspešno pokušavali da dobiju potomstvo ove godine njihove želje biće uslišene i doživeće najveću sreću po tom pitanju. 2019. godina ne obećava spektakularne promene za Bikove, Jarčeve i Ribe, naravno biće izuzetaka u zavisnosti od natalnog horoskopa. Ali generalno, ovi znakovi zodijaka osećaće se prilično spokojno i biće u harmoniji. Postojeće ljubavne veze će opstati, a one koje se budu desile tokom godine biće propraćene strastvenim i turbulentnim dešavanjima. Škorpije će u 2019. godini doživeti samo lepe i srećne stvari, posebno u ljubavi.

Pripremila Vesna Remić