KONAČNO OLAKŠANJE: ŠTA NAM DONOSI DIREKTIVNO KRETANJE NEPTUNA KROZ ZNAKA RIBA?


Od 19 juna 2018. godine trajao je period dubokih ličnih presipitivanja, duhovnih lutanja, izdaja, obmana, prevara ali i stalnog vraćanja na neke nedovršene ili davno prošle priče. Opterećenost psihe je bila na najvišem nivou. Mnoga lica su proteklih pola godina posezala za anksioliticima, alkoholom, porocima, a ima i onih koji su prestali da veruje u dobro i razočarani u Boga i ljude totalno klonuli i dotakli dno.

 

 

Sigurno vam je bilo mnogo teško da živite sa osećajem paranoje, straha, nepoverljivosti ali konačno se završilo retrogradno kretanje Neptuna kroz prirodno dvanesto polje Riba koje se simbolički vezuju za duhovnost, religiju, snove, intuiciju, umetničko stvaralaštvo, imaginaciju, podsvest, snove i dezorijentisanost. Najviše su trpela lica u znaku ili podznaku Ribe, Devica, Blizanci i Strelca, dok su duboke spiritualne uvide i ogromnu kreativnost imale Škorpije, Rakovi, Bikovi i Jarčevi.

 

 

Nemojte više da se okrećete za onim što je bilo i što vas je uznemirala proteklih pola godina. Boljitak nećemo osećati odmah naglo jer je reč o veoma sporom tranzitu koji će nam na duže staze doneti smirivanje, povratak vere i saosećajnosti ali i poverenja koje se negde izgubilo. Ukoliko želite da saznate šta će vama da donese direktivno kretanje Neptuna, potražite svoju natalnu kartu i nađite koje polje vam je obuhvaćeno znakom Riba pa ćete u simbolici te kuće imati priliku da doživite progres, promenu i rast.

 

 

Vreme je da se dignemo sa dna i krenemo stazom duhovnosti i napretka koji ćemo da ostvarimo samo ako budemo vredni i snažno verovali u Boga koji je sveprisutan i koji čeka na vaše pokajanje i popravljanje. Nadam se da ste uvideli svoje greške u mesecima koji su ostali iza nas i da ste sada više nego ikada spremni za preobražaj i nizanje uspeha. Počnite jače i učestalije da se molite, slikajte, pevajte, pišite, isplačite gorke suze, orpostite svima sve uvrede i boli koje su vam nanesene, ispovedite sva ssagrešenja pred sveštenim lice, vodite lični dnevnik, ama budite kreativni u svemu što volite i što vas ispunjava. Verujte u čuda, jer ko veruje sreću nalazi!

Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije