GLOBALNA OPASNOST: KVADRAT MARSA I JUPITERA PROIZVEŠĆE HAOS, A EVO KADA I GDE!


Molim vas za maksimalnu pažnju jer ćemo u danima koji dolaze imati na snazi veoma iritabilan i opasan kvadrat koji će da grade tranzitni Mars iz vodenih i promenljivih Riba i Jupiter koji tranzitira znakom Strelca. Iako mnogi astrolozi pišu i govore kako je ovo aspekt koji daje pokretačku energiju što donekle i jeste tačno, ali ne smemo biti toliko naivni da smatramo kako je ovo super prilika da se naprežemo, isprsimo i budemo arogantni u odbrani svojih stavova. Upravo takvo bahato ponašanje biće okidač za opasne sukobe, fizičke povrede i izlive ogromne agresije među ljudima.

 

Planeta Mars vlada znakom Ovna, suvladar je Škorpije i sada putuje kroz polje broj dvanaest, a to je kuća tajni, podsvesti, psihe i pasivne energije. Reč je o znaku Riba koji je sklon porocima, bežanju od stvarnosti i gajenju iluzija. Kada Mars putuje ovim znakom postoji opasnot od trovanja, ali i pojačanog nagona za uzimanjem lekova, alkohola kao i opijata. Ovo veoma izazovni dani za sve alkoholičare, lopove, dilere, psihičke bolesnike i narkomane. Jupiter je u Strelcu u prirodnom devetom polju horoskopa. Mnogi ljudi izgubiće veru da postoji izlaz iz mučnog perioda u kom se nalaze te će zbog očaja da piju tablete bez lekarskog nadzora, a neki će da ih mešaju sa alkoholom, a oni koji uzimaju drogu mogu da se predoziraju u vreme ovog kvadrata koji sve uvećava i donosi opasnosti za one koje ne žive u harmoniji sa Bogom i njegovim zapovestima.

 

 

Policija i službe spasavanja imaće pune ruke posla. Nađite se pri ruci svima koji vam se narednih sedam dana budu žalili kako su bespomoćni, obespravljeni ili utučeni. Vreme je da pokažete svoju milost i da pratite znakove na putu. Nemojte da okrećete glavu ako budete čuli nasilje u komšiluku. Zovite policiju i pomozite da budu spasene unesrećene duše koje će da se pate za vreme trajanja ovog aspekta koji će najjače početi da deluje 20. novembra u 02:32 časova po srednjeevropskom vremenu. Iako će tek u utorak da se desi egzaktan aspekt, on će već od ovog vikenda značajno da se oseća na globalnom ali i ličnom planu.

 

 

Uslediće masovno hapšenje svih nečasnih lica i onih koji se bave švercovanjem droge i svakim drugim oblikom kriminala. Na graničnim prelazima biće otkrivena droga, lekovi, cigarete, kafa, alkohol, oružje, a biće pokušaja krijumčarenja migranata. U opasnosti će biti cisterne koje prevoze opasne materije pa ako ih ugledate na putevima držite odstojanje ili se što pre udaljite. Naglašeni su lančani udesi na putevima, blokade na graničnim prelazima, kao i pobuna migranata posebno  na granici između BiH i Hrvatske. Nesreće sa migrantima su moguće i na putu od Libije ka Italije. Moguća su davljenja lica koja će preko mora putovati ka „sigurnoj luci“. Ovo su dani kada ćemo imati mnogo požara u stanovima, na verskim objektima, benzinskim pumpama, kao i u fabrikama koje proizvode oružje, hemijske proizvode ili se bave preradom opasnih materija – hemikalija. Nisu isključene havarije, curenje opasnih tečnosti kao i pojava otrovnih oblaka što će doprineti izdavanju naredbe za evakuacijom stanovnika. Ugrožene su rafinerije kao i skladišta sa plinskim bocama kojih treba da se klonite.

 

 

Nažalost velikih stradanja biće na Bliskom Istoku jer će zapadni satanisti ponovo da bombarduju Siriju u kojoj će stradati nevini ljudi. Nije isključeno da će inscenirati hemijski napad i optužiti Rusiju i Siriju za strašne zločine. Pred nama su dani sa erupcijom laži, obmane i nečasnih aktivnosti. Sledi eskalacija sukoba između Izraela i Palestine, a problema će da bude i u Libiji, Iraku, Afganistanu, Rumuniji, Mađarskoj, Australiji, Nemačkoj i ostalim germanskim zemljama, a crna hronika neće zaobići ni Ameriku u kojoj osim vremenskih nepogoda moguće havarije, požari, eksplozije i masovna ubistva. Požari su mogući i u Rusiji, Portugaliji, Španiji i Francuskoj.

Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije