EVO ŠTA VAŠOJ SUDBINI DONOSI MESEC U VATRENIM ZNACIMA


U astrologiji Mesec i znak u kojem se nalazi simbolizuje šta nam daje osećaj sigurnosti. Kada otkrijemo svoje prave potrebe i ono što hrani našu dušu, bolje ćemo razumeti na šta smo posebno osetljivi, u čemu se krije naša najveća ranjivost i šta bi mogao biti razlog ljubomore. Svako od nas može biti ljubomoran. Evo kako su na ljubomoru osetljive osobe sa Mesecom u vatrenim znakovima.

Osobe sa Mesecom u Ovnu, Lavu i Strelcu romantični su, idealisti spontanih i strastvenih osećanja. Ljubav je za njih igra, nadmetanje, uzbuđenje. Vole svoju slobodu i cene snažne i hrabre partnere. Premda nisu sumnjičavi, mogu biti posesivni. Boje se rutine i dosade pa se u održavanju ljubavne veze sa njima treba dobro potruditi.

Ego im je osetljiv, posebno kada im se učini da je neko bolji od njih ili kad naslute da ih partner ne ceni onoliko koliko misle da zaslužuju. Brane se ponosom i lako će planuti ljubomorom, ali još će se češće dogoditi da njihov nemirni duh i nezaustavljiva želja za životom izazove vašu ljubomoru. Treba da nauče kako preterani ponos i osetljiv egoučvrstiti stabilnim samopouzdanjem te dati partneru jednaku slobodu koju očekuju za sebe!

 

 

 

Mesec u Ovnu samopouzdan je, izravan i spontan u ljubavi. Oseća se sigurno kad ima inicijativu i kontrolu u vezi. Boji se omalovažavanja, a strah da se neće uspeti dokazati i biti najbolji u očima partnera rasplamsaće njegovu ljubomoru. Izražava je dramatično i besno, ali, srećom, kratkotrajno.

Mesec u Lavu oseća se sigurnim kada zna da ga vole i cene, ako oseća da je poseban. Najviše se boji da nije dovoljno dobar za partnera i da će biti odbačen. Ako ga podcenite, probudićete njegovu ljubomoru i povrediti mu ponos. Neće vam pružiti ruku pomirenja, vi ćete se morati potruditi oko njega.

Mesec u Strelcu najmanje je posesivan i ljubomoran od svih vatrenih znakova. Iskren i znatiželjan, strastven i spontan, u ljubavi ne traži samo partnera, nego i najboljeg prijatelja. Potrebni su mu sloboda i uzbuđenja; boji se sputavajućih situacija. Njegovu ljubomoru može podstaći samo neki stvarni razlog, a to za njega znači i kraj veze.

Izvor: Senka Ljubić, Sensa.hr