NOVČANI HOROSKOP ZA ZIMU 2022/2023. GODINE


Saznajte šta vašem znaku predviđa novčani horoskop za zimu 2022/2023. godine - evo šta na polju finansija donose decembar, januar, februar i polovina marta! Novčani horoskop za zimu 2022/2023. godine - evo šta na polju finansija donose decembar, januar, februar i polovina marta!

Ovan

Za Ovna, prva polovina zime u godini obećava da će biti bogatija i produktivnija od druge. Do sredine januara, planeta sreće Jupiter će doprineti vašem uspehu. U ovom periodu vredi se baviti dugoročnim planiranjem i rešavanjem važnih finansijskihpitanja. U drugoj polovini januara Ovna će savladati sumnje i neizvesnost. Problemi ili sukobi mogu oduzeti previše energije i resursa.

Bik

Prijaće vam rutina ili odmor, ali ste i posvećeni povećanju finansija. Bikovi će biti posvećeni poslu i tokom praznika. Ići će vam od ruke poslovi koji se tiču pregovora, i baš u tom polju možete povećati zaradu. Moguće je da ćete zbog posla želeti da se preselite u drugi grad ili zemlju jer ćete dobiti profitabilniju ponudu.

Blizanci

Tokom zime budite pažljivi sa finansijama. Imate visoko samopouzdanje što može biti sjajno u poslu, ali ne dozvolite da vas to podstakne da zalutate i ne promislite više puta o odlukama po pitanju novca. Fokusirajte se na najvažnije stvari i ne pravite rizike. Ako za zimu planirate odmor, nemojte se u ovim danima opterećivati poslom.

Rak

Zvezde vam poručuju da se posvetite aktivnostima koje vam prijaju i to će uroditi plodom finansijski. Zatišje na odmoru je dobro vreme za razmišljanje o dodatnim izvorima prihoda ili ulaganju slobodnih sredstava. Bolje je ne praviti velike kupovine, niti trošiti novac na stvari koje vam zaista nisu potrebne. Pozajmljivanje novca tokom zime može biti rizičan poduhvat, bilo da vi uzimate pozajmicu ili nekome pozajmljujete.

Lav

Zima za Lavovima početi sa manjim nevoljama, mogući su sukobi na poslu za zaposlenima, kolegama, kao i neslaganja oko novca. Tokom ovog perioda, nemojte se baviti tvrdoglavim stavovima, već se trudite da pronađete rešenja. Detaljno planiranje dnevne rutine pomoći će vam da budete u toku sa svim. U decembru će predstavnici znaka imati priliku da zarade unapređenje ili platu.

Devica

Početkom januara treba vam barem malo odmora, po mogućnosti daleko od kuće. Posle zimskih praznika očekuju vas ozbiljni izazovi na poslu koji će doneti neviđen profit. Do kraja marta, prema prognozama zvezda, neki od vas će imati vremena da dobiju unapređenje ili povećaju kapital. Prvi meseci zime biće najuspešniji za pronalaženje ili promenu posla.

Vaga

Zimi će Vage dobiti priliku da pokažu svoje najbolje profesionalne kvalitete, a neki će odlučiti da napuste poziciju zaposlenog i započnu sopstveni posao. U decembru, zvezde pozivaju predstavnike znaka da budu strpljiviji, jer radni sukobi rizikuju da u velikoj meri naruše finansijsku situaciju. Važno je da naučite nešto novo ili usavršite postojeće veštine.

Škorpija

Škoprije će tokom zime dobro naplatiti svoje znanje. Moguće je da će se hobi na kraju razviti u ozbiljno zanimanje sa dobrom zaradom, što će vam omogućiti da napustite kancelarijski posao. Škorpije će u januaru najverovatnije morati da naprave dosta troškova za uređenje svog života. Zvezde savetuju da lične stvari, uključujući i odmor, ne odlažete za kasnije, jer ćete na proleće morati da se potrudite na karijeri.

Strelac

U februaru Strelčeve očekuju razni predlozi za saradnju. Međutim, postoji rizik da se iza atraktivne fasade kriju teški uslovi rada. U svakom slučaju, predstavnici ovog znaka treba da odvagaju sve prilikom donošenja odluke. Sve do februara, očekuje vas rutina na poslu, ali i rast u prihodima. Istrajnost i trud predstavnika znaka biće adekvatno nagrađeni do kraja godine. Nemojte odmah trošiti novac koji zaradite, nešto stavite sa strane.

Jarac

Tokom zime očekuju vas uspeh i prosperitet. Uporni i strpljivi Jarčevi mogu da ostvare najsmelije karijerne i finansijske planove. Oni će efikasno završiti dugoročne projekte uz primanje značajnih bonusa. Jarčeve očekuju promene, kao i ponudu novca za ostvarenje ambicija. Moguće je da će neki jarčevi želeti da se aktiviraju u sopstvenom biznisu.

Vodolija

U decembru nemojte propustiti priliku da zaradite dodatni novac. Moguće je da ćete tokom prazničnih dana malo ispasti iz rutine kada je reč o novcu, ali potrebno je da se odmorite. Ali nakon perioda odmora dobro planirajte budžet. Do proleća vredi završiti nerešene slučajeve kako bi se sa svežom energijom preuzeli najperspektivnije ideje.

Ribe

Sve do februara, zvezde ukazuju da ćete puno novca trošiti na lične potrebe. Pažljivo razmotrite finansijske odluke i ne odlažite bilo kakve poslovne pregovore. Imaće sreće oni koji traže posao i žele da unovče svoje znanje. Radite na svojim sposobnostima, neophodne su za rast karijere.

Izvor: Sensa