Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

VELIKI NOVČANI HOROSKOP ZA JUL 2024. GODINE

Saznajte šta vam novčani horoskop za jul 2024. godinu donosi i da li ćete se obogatiti. Pred Bikovima stresne situacije, Ovnovi treba da urade ovo, a oni će se obogatiti.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL 2024. GODINE

Jul je mesec kada možemo očekivati intenzivan spoj romantike, strasti i ličnog rasta. Za mnoge, ovo će biti vreme kada će stare rane morati da se zaleče, dok će drugi pronaći nove prilike za ljubav i prijateljstvo.

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA VELIKI POSLOVNI USPEH U JULU 2024.

Mesečni horoskop za jul 2024. godine već predviđa zanimljive događaje, ali kad je novac u pitanju, mnogi horoskopski znakovi će gotovo preko noći doživeti dramatične promene u svojim finansijama. Reč je o konjunkciji Marsa i Urana u znaku Bika koja se događa 16. jula, što znači da bi u danima oko ovog datuma mnogi mogli da očekuju ​​novitete. Na primer, postoji šansa da ćete dobiti povišicu ili da imate novog poslovnog partnera ili drugi izvor prihoda.

OVO SU NAJNEUREDNIJI HOROSKOPSKI ZNACI

Astrolozi su otkrili da se u zvezdama krije crna lista pravih neurednjakovića. U nastavku teksta pogledajte koja se 3 horoskopska znaka nalaze na ovoj listi.

ŠTA NAM DONOSI VLADAVINA VODOLIJE?

Saznajte šta vam predviđa mesečni horoskop od 20. januara do 19. februara 2024. godine pod vlašću Vodolije! Vladavina Vodolije počinje 20. januara i traje do 19. februara 2024. godine i donosi obilje isceljujuće i pročišćavajuće energije. Vodolija je znak poznat po svojoj neobičnoj ličnosti i ekscentričnosti, i fokusiran je na slobodu, sveže ideje i inovacije, prenosi Forever Conscious. Evo kako će ova sezona uticati na sve horoskopske znake.

ZVEZDANE PORUKE ZA DRAGANU MIRKOVIĆ U 2024. GODINI

Folk diva Dragana Mirković rođena je u zemljanom znaku Jarca, sa konjunkcijom Meseca i Jupitera u zemljanoj Devici, pa je astrološki vidiljivo da joj je protekla 2023. bila kako uspešna tako i prepuna izazova.

//