ŠTA MOŽEMO DA OČEKUJEMO OD TRANZITNOG MESECA U ZNAKU RAKA?

Vreme je za okrenutost porodici, emocijama, precima, korenima, duši. Mesec je uplovio u znak svoje vladavine, a to je znak Raka. Tranzitni Mesec u Raku je veoma osetljiv, nežan, zaštitnički nastrojen i okrenut ka porodici. Tokom ovog perioda, emotivna osetljivost i intuicija su prenaglašeni, a ljudi osećaju potrebu za sigurnošću. Ovaj period je povoljan da se pozabavite porodičnim obavezama, da pokažete ljubav ženskim članovima porodice, posebno majkama. Zbog pojačanih emocija, moguće su nesuglasice i nervoza među ukućanima. Ljubav će se najčešće pokazivati kroz nežnost, emocije i bliskost. 

ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC U ŠKORPIJI 30.04.2018. GODINE? (VIDEO)

Poštovoni posetioci portala www.webastrolog.info dobrodošli u "Astro caffe" u kojem vam donosimo najvažniej informacije iz sveta astrologije i kosmičkih promena. Sam završetak ovog četvrtog meseca 2018. godine obeležiće mesečeva kulminacija odnosno pun Mesec koji će da se desi u znaku fiksne, vodene i opasne Škorpije. Mesec iz osme kuće i znaka Škorpije biće u opoziciji sa Suncem u Biku u drugoj kući prirodnog horoskopa. Šta možemo da očekujemo na ličnom, ali i globalnom planu saznajte u VIDEO prilogu astrologa Velimira Remića. Zapratite Velju na Youtube kanalu Velimir Remić Astro Studio.

TRANZITNO SUNCE JE U BIKU – VREME JE ZA UŽIVANJE!

Trideset dana traje putovanje Sunca kroz jedan znak zodijaka. Sunce je vladar prirodne pete kuće horoskopa i znaka vatrenog Lava. Simbolički se odnosi na ego, volju, srce, leđa, muške figure u vašem životu. Narednih mesec dana tranzitno Sunce putovaće kroz drugo polje prirodnog horoskopa odnosno kroz znak zemljanog Bika. Svima vama koji ste rođeni u istoimenom znaku čestitam rođendane koje ćete da slavite u danima koji su pred nama, a ostalim predstavnicima zodijaka želim da maksimalno iskoriste energiju zemlje, stabilnosti, hedonizma i materijalizma.

BLIŽITE SE TRIDESETOJ? EVO KAKO DA PREŽIVITE PRVI SATURNOV POVRATAK!

Ako uskoro punite trideset a imate osećaj da su vam malo zvezde “poremetile” tlo pod nogama, ovo je tekst koji će vam pomoći da shvatite šta se to dešava. Saturn je poznat kao najveći mudrac i najzahtevniji učitelj u čitavom planetarnom sazvežđu. Ova planeta predstavlja vreme, disciplinu, sigurnost i trezvenost i u ovom trenutku upravo to traži i od vas. Naime, na svakih 29 i po godina ova planeta napravi pun krug oko Sunca, pozicionirajući se direktno na mesto gde je bila u trenutku vašeg rođenja. Poput nekog duhovnog učitelja, Saturn povlači tepih ispod vaših nogu i razmrdava do tada uljuljakni svet, terajući vas da stavite prst na čelo i razmislite o svakoj dosadašnjoj odluci koju ste doneli i postupku koji ste načinili. Preispitivanje i razmišljanje o tome da li ste do sada živeli zaista kako ste želeli, da li je sve što ste uradili bilo vredno truda ili je možda došlo doba da se konačno trgnete i potrudite svojski, samo su neke od dubokih i ozbiljnih tema koje će preokupirati sve one koji ove godine pune tridesetu.

RETROGRADNI SATURN U JARCU: PROGNOZA ZA SVIH 12 ASTROLOŠKIH PODZNAKA

Osamnaestog dana meseca aprila ove godine u 03:48 časova planeta Saturn koja se u astrološkoj simbolici povezuje sa iskušenjima, preprekama, mukama, teškoćama i slamanjem svega onoga što je za pojedinca nesvrsishodno, krenuće na svoje retrogradno puteštestvije kroz znak zemljanog i kardinalnog Jarca. Ovo je prvo retrogradno kretanje Saturna kroz istoimeni znak kojim inače i vlada, a koje će da traje sve do 06. septembra 2018. godine. Saturn će da putuje kroz prirodno deseto astrološko polje. Vreme je za duboku introspekciju, preispitivanje odluka koje ste doneli u periodu od 20.12.2017. pa sve do danas.

KIRON JE UŠAO U ZNAK OVNA - VREME JE ZA BUĐENJE SVESTI!

Poslednjih osam godina Kiron je putovao sanjivim i osetljivim znakom Riba, a sada je došlo vreme da se preseli u znak Ovna, znak ratnika i pustolova. Iako Ribe predstavljaju blaženstvo ili nešto božansko, one takođe stvaraju zavisnost a to smo videli proteklih godina, širenjem zavisnosti o opijatima i narkoticima širom sveta, ali i u sve većom opčinjenošću tehnikom i gubitkom socijalizacije koju su donele društvene mreže i internet.