NEDELJNI ASTROLOŠKI IZVEŠTAJ ( 15.07. - 21.07.2019.)

Ovu nedelju započinjemo sa Mesecom u znaku Jarca, dok nas u utorak očekuje i Lunarna eklipsa, koja će se u Beogradu odigrati u večernjim časovima. Ponedeljak je dan kada se možemo u potpunosti okrenuti ka poslovnim obavezama, pokušavajući da pronađemo nova i adekvatna rešenja. Prošlost će pokucati na velika vrata i navesti nas da osvestimo sve ono što nas pritiska ili stvara osećaj tuge. Budući da nas u utorak očekuje Lunarna eklipsa u znaku Jarca, moraćemo da se suočimo sa svim onim stvarima koje su ostale nedovršene, jer nas upravo one navode da dublje tragamo i „kopamo po svojim ruševinama“.

KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP DO 31. JULA 2019. GODINE!

Ponekad je ostvarenje ljubavnih snova bliže nego što mislimo! Evo šta očekuje vaš znak u ljubavi do 31. jula...

HOROSKOP TAJNIH ŽELJA: ZA ČIM NAJVIŠE ČEZNE VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK

Ovan uživa u kupovini

Pripadnici ovog znaka neustrašivi su i entuzijastični u svim poljima života, pa i u svojim malim opsesijama. Stalno traže nešto novo u životu, a tu glad najčešće zadovolje satima šopinga. Njihova opsednutost kupovinom ide iz krajnosti u krajnost u tolikoj meri da im to u potpunosti preuzima život.

HOROSKOP ZA VREME POMRAČENJA PUNOG MESECA (16.07.2019.)

Jul je mesec dva pomračenja – prvo, pomračenje Sunca, je već bilo 2. jula, dok će se pomračenje Meseca desiti 16. jula. Solarna pomračenja u astrologiji označavaju nove početke, dok drug, lunarno pomračenje ima simbol završetka i kulminacije.

STIŽE VELIKI VODENI TRIGON SUNCA I NEPTUNA, EVO KOJI ZNACI ĆE DOŽIVETI ČUDA!

Nabacite osmeh na lice, molitvu na usne i radost u srce! Blagodarite Bogu za sve što imate, ali i za ono što trenutno nemate, jer da vam je od preke potrebe sigurno biste imali ono za čim duže vreme vaša duša čezne. Sve se dešava po savršenom promislu Božijem. Spremite se za velike i dobre promene. Pred nama je isceljujući vodeni trigon koji će da formiraju tranzitno Sunce i Neptun. Na stanovnike naše predivne planete Zemlje spustiće se blagoslov.

OVI ZNACI I PODZNACI IMAĆE USPEHA U LJUBAVI I FINANSIJAMA TOKOM JULA MESECA

Leto nam je i kalendarski stiglo, a sa njim i uvećani troškovi na svim poljima. Mnogi razmišljaju kako da zarade više novca ili na koji način da poboljšaju finansije kako bi otišli na zasluženi odmor ili letovanje iz snova. Ima i onih koji samo misle na ljubav i intimu pa im i nije stalo do prženja na suncu i kupanja u slanoj vodi.