DA LI JE VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK SREĆNE RUKE?

Zabavite se kroz astrološka tumačenja vezanosti horoskopskih znakova sa igrama, brojevima i simbolima sreće...

SAZNAJTE KO JE VAŠA SRODNA DUŠA PREMA HOROSKOPU!

Ljubav ponekad deluje na misteriozne načine ili jednostavno – u skladu sa zvezdama. Određeni horoskopski znakovi kompatibilniji su s drugima i ako vas zanima kojeg bi znaka mogao biti vaš idealan partner, astrologija bi vam mogla dati odgovor.

OVA 3 ZNAKA OČEKUJE VELIKA SREĆA U VLADAVINI VODOLIJE (DO 19.02.2020.)

Period vladavine Jarca je iza nas, a od 21. januara do 19. februara zavladaće energična Vodolija, piše Lovesensa. Velike promene, odluke i preispitivanje obeležilo je period Jarca, a sada će nam Vodolija udahnuti svežu energiju u svakodnevicu.

OVA 3 ZNAKA TREBA DA BUDU OPREZNA DO 19.02.2020.

Evo koja 3 znaka očekuje rizičan period u vladavini Vodolije! Futuristička Vodolija lako se zaigra sa Uranom, planetom haosa, pobune i neočekivanih promena, piše Lovesensa.

SEDAM ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI TREBA DA PRIPAZE NA ZDRAVLJE U 2020. GODINI

Kada se čovek svakodnevno duhovno uzdiže živeći umereno, čineći dobra dela i blagodareći Bogu za sve što ima i nema, onda obično egzistira uživajući u izobilju i dobrom zdravlju. Međutim, ima i onih koji sebe stavljaju na zadnje mesto zapostavljajući ono najdragocenije u životu, a to je zdravlje. U redovima koji slede pročitajte koji astrološki znaci treba da povedu računa o zdravlju u 2020. godini.

OVA TRI PODZNAKA IMAĆE NAJVIŠE NOVČANIH DOBITAKA I POSLOVNE SREĆE U 2020. GODINI

Iako se mnogi plaše prestupne godine koja se ovog puta poklapa i sa numerološkim brojem četiri koji je ekvivalent planeti Saturn, važno je naglasiti da će pojedini astrološki podznaci zadovoljno trljati ruke jer će im svemir biti naklonjen za uvećanje imetka, a evo i koji su to astro srećnici.