Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE ŠKOLJKA PUNA TAJNI!

Rakovi su ljudi nepredvidivog karaktera i ponašanja, emotivne duše koje često žive u svetu snova i mašte. Mogu biti tajanstveni i zatvoreni - ponekad se u ophođenju s njima čini da ih uopšte ne poznajete, iako je prošlo nekoliko godina od kada ste ih upoznali. Astrolozi otkrivaju nešto više o Rakovima, stvari koje su sakrivene duboko u njima.

OVIM ZNAKOVIMA ZODIJAKA ĆE SE OSTVARITI ŽELJE U DRUGOJ POLOVINI 2022. GODINE

Astrolozi ističu da će za 4 horoskopska znaka druga polovina 2022. godine biti dragocena srećna! Evo kojim znakovima Zodijaka će se ostvariti želje - da li ste među njima:

KOJI ZNAKOVI HOROSKOPA SE NAJVIŠE PLAŠE EMOTIVNOG VEZIVANJA?

Na koji način će osoba uspostavljati emocionalne veze zavisi od mnogo faktora, između ostalih od naučenih obrzazaca ponašanja, tj. od veze koju su imali njeni roditelji i osobe iz okruženja, zatim od ličnih emotivnih iskustava. Ako je neko bio povređen, samim tim u sledeću vezu ulazi s mnogo više opreza i ima problem da se u potpunosti emotivno prepusti.

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SE SAVRŠENO SLAŽU U LJUBAVI

Postoje parovi koji su predodređeni da budu jedno sa drugim. Oni će zajedno proći kroz svaki sukob i uvek će podržavati jedno drugo u lošim vremenima. Biće savršeno društvo jedno drugom i zato imaju velike šanse da dugo ostanu zajedno. Evo znakova zodijaka koji su idealno kompatibilni jedni sa drugima:

EVO ŠTA TREBA DA URADITE DA BISTE U 2022. GODINI BILI SREĆNIJI!

Evo šta treba da uradite da biste u 2022. godini bili srećniji! Rak treba da prestane da se plaši da živi, a Vaga uskoro mora pronaći svoju životnu misiju!

NOVČANI HOROSKOP ZA 2022. GODINU

Godišnji horoksop za novac za 2022. godinu otkriva da vas očekuju velike promene u oblasti finansija. Mnogi će imati priliku da se posvete razvoju svoje karijete, naprave značajan pomak u profesionalnom polju, a to donosi i poboljšanje novčane situacije. Saznajte šta godišnji novčani horoskop predviđa vašem znaku za 2022. godinu:

//