Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

7 STVARI KOJE MORATE DA ZNATE AKO STE U VEZI SA ŠKORPIJOM

Ovih sedam stvari morate imati na umu ukoliko ste u vezi sa škorpijom....

VENERA TRIGON JUPITER: SAZNAJTE DA LI ĆE VAS KOSMOS NAGRADITI U NEDELJI KOJA JE PRED NAMA

Tranzitna Venera putuje znakom zemljane Device kroz prirodno šesto polje horoskopa i ulazi u veliki tranzitni trigon sa Jupiterom u znaku Jarca u desetoj kući prirodnog hroskopa. Ovaj astrološki aspekt donosi značajno olakšanje imajući u vidu da od proteklog vikenda imamo na snazi seriju negativnih aspekata na nebu.

TRANZITNA VENERA U DEVICI: PERIOD LJUBAVI I VERNOSTI (DO 28. OKTOBRA)

U petak, 2. oktobra Venera je prešla u zemljani znak Device u kojem će se zadržati do 28. oktobra. Taj prostor i nije najpovoljniji za ovu planetu ljubavi. Suzdržanost i oprez ovog znaka ne ide u prilog spontanom i protočnom izražavanju ljubavi.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020. GODINE

Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati.

ŠTA NAM DONOSI TRANZITNO SUNCE U VAGI?

Tranzitno Sunce boraviće u Vagi od 22. septembra. do 22. oktobra 2020. godine. Ovo je odličan period za posao, ali samo za one koji su spremni da sarađuju i to - otvorenih očiju! Jedan znak će izgubiti sve ako bude brzoplet, a drugi će dobiti verenički prsten, Lav treba da otputuje, bik da se smiri, a jedan znak čeka razvod.

JESEN ĆE BITI NAJSREĆNIJI PERIOD ZA OVA 4 ZNAKA ZODIJAKA

Jesen donosi veliku sreću za ova 4 horoskopska znaka!

//