×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Merkur se u znaku Device nalazi na mestu gde je najjači i najstabilniji. U ovom znaku je on vladalac i egzaltiran je, što mu daje dvostuku jačinu. Merkur ovde dostiže svoju zrelost. Kako je simbolika Merkura u sposobnosti analitičkog i logičkog mišljenja, on u ovom znaku razvija potpunu sposobnost da zapaža svaki detalj onoga čime se bavi i što se oko njega odvija u datom trenutku.

Iako ih ljudi mogu smatrati vašim nedostacima, ove osobine koje vaš znak poseduje, u nekim situacijama će se pokazati izuzetno korisnim.

Ovan

Padnete, ustanete, uradite to ponovo. Ako neko potceni vašu odlučnost, onda su stvarno pogrešili. Jedino što ne možete učiniti je da se odreknete nečega. Čak i kada ostavite nešto, to ne znači da odustajete od toga, ali znači da ste shvatili da vas put kojim ste išli ne vodi prema vašem krajnjem cilju.

Mars je konačno promenio znak i kada je u pitanju snaga, volja i energija, s te strane kreće jedan uspešan period. Poslovi koje budete započeli mogu vam doneti puno uspeha, za razliku od perioda koji je iza vas kad je bilo puno obećanja, predomišljanja i na kraju započetih i nedovršenih poslova (Mars u Raku).

Sunce je zakoračilo u Lava, u peti vatreni znak zodijaka. Kada se nađe u Lavu, tranzitno Sunce donosi priliv energije, želju da budemo što bolji, uspešniji i da taj trud i zalaganje budu zapaženi. Sunce u Lavu nije povoljno za timski rad, više pogoduje onima koji vole samostalni posao i koji žele da se pokažu u najboljem svetlu.

Svedoci smo velikih požara širom Evrope ali i u pojedinim delovima sveta tokom ovog leta 2017. godine. Vatrogasci su već na izmaku snage, ali ni ne slute da je sve ovo samo uvertira u još dramatičniju situaciju koja će da usledi sa ulaskom planete Mars u znak vatrenog Lava.

20 jula tranzitni Mars će da pređe u prirodno peto polje horoskopa. Mars je planeta koja vlada znakom Ovna, simbolički ukazuje na agresiju, vatru, eksplozije, požare, vatru, obračune oštrim predmetima ili iz vatrenog oružja. Nije slučajno što se baš u ovom delu godine aktiviraju opasni požari. Mars (požari) u znaku Lava (leto) tako da je sve savršeno umreženo i ništa se ne dešava tek tako.

U opasnosti su ugostiteljski objekti, sportski klubovi ali i stambene jedinice u elitnim delovima gradova širom sveta. Treba da izbegavate velike skupove, ovo je vreme kada je najbolje da se povučete i odmarate sa onima koej volite. Energiju usmerite ka odmoru, deci, zabavi i kreativnim poslovima kod kuće.

Tranzitni Mars iz Lava najviše će da prija Ovnovima i Strelčevima, zatim Vagama i Blizancima, dok će iritaciju i nagon za velikom akcijom da imaju Bikovi, Škorpije i Vodolije. Unosite dovoljne količine tečnosti, vodite računa o svom zdravlju i izbegavajte izlaganje suncu u najtoplijem delu dana. Mars u Lavu budi egoizam, dramatizovanje i hvalisanje, a isto tako i fizičke obračune zbog ljubavnih problema ili zbog bračnih nesporazuma u vezi staranja o deci. Mnogi će da traže pa

Ovo je deo u godine u kom se aktiviraju piromani, a oni sisgurno u svom životnom horoskopu nose kod koji je povezan sa bolesnom željom da se zapali nešto pa makar i neka sitnica. Oni će masovno da podmeću požare tokom celog leta ove godine. Niko im neće moći stati u kraj jer će Mars da bude u trigonu sa Saturnom u Strelcu i Uranom u Ovnu, tako da ih niko neće moći otkriti niti kazniti. Službe spasavanja imaće prepune ruke posla.

Najugrožnije zemlje biće: Crna Gora, Italija, Hrvatska, Francuska, Španija, Portugalija, Amerika, Češka, Holandija, a vatre će da bude i u delovima Rusije (Sibir).

Astrolog Velimir Remić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ako vas je ikada zanimalo šta može rasplakati neki horoskopski znak, pročitajte u nastavku.

Ovan

Ovnovi plaču kada ih neko izneveri, napusti i prevari. Takođe, jako ih rastužuje nasilje prema deci.