×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Dobrodošli u "Astro alarm" u kojem vas upozoravam na zagrljaj Meseca i Urana u kardinalnom i vatrenom Ovnu. Mesec i Uran biće u konjunkciji u ponedeljak pa vas molim da odložite putovanje, posebno letove avionom ili putovanja vozom. Klonite se aerodroma i železničkih stanica.

Izbegavajte tramvaje i trolejbuse. Biće i nagle promene vremena, pljuskova, udara groma, problema sa strujom. Ovaj aspekt počeće da deluje od ranih jutarnjih časova.

Biće otežana komunikacija, elektricitet u vazduhu, kvarovi na kolima, kompjuterima, telefonima i kućanskim aparatima. Moguće su žurste rasprave i teške reči. Izbegavajte gužvu ili veće kupovine. 

Aspektovani su zemljotresi, curenje iz nuklearnog reaktora, problemi sa požarima, vulkanskim erupcijama, pobunama migranata i incidenti u njihovim kampovima.

Molim vas da za vreme dok bude trajao ovaj aspekt isključite bojler pre odlaska na kupanje ili tuširanje, nemojte da čačkate ništa oko struje ili pokvarenih kućanskih aparata. 

Biće mnogo stresa, šokantnih vesti, nestrpljenja, nervoze, panike, strepnje, preznojavanja, sukoba sa ženskim licima, eksplozija, požara, potresa i drugih vremenskih nepogoda.Takođe treba da se klonite trafo stanica i dalekovoda. Maksimalno budite oprezni u saobraćaju!

Budite oprezni ukoliko ćete se kupati u vodi (more, reka, jezero, bazen) izbegavajte vleiku dubiju zbog toga što je dispozitor ove konjunkcije Mars u Raku koji nije dobro postavljen u ovom kardinalnom vodenom znaku horoskopa.

Najviše crne hronike biće u Nemačkoj i drugim germanskim zemljama, Japanu, Novom Zelandu, zatim u Engleskoj, Indoneziji, Islandu, Iranu, Holandiji, kao i u zemljama na području Južne Amerike i Bliskog Istoka.

Astrolog Velimir Remić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner