×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Dobrodošli u ribriku „Astro alarm“ koju najviše volite da čitate zato što obiluje veoma korisnim informacijama. Živimo u vremenu kada pravovremena informacija može da spasi život. Oni koji su dobro obavešteni u velikoj su prednosti u odnosu na one koji ignorišu tuđe savete i upozorenja. Prvi dan radne nedelje biće obeležen veoma iritantnom i opasnom opozicijom Sunca iz Raka sa Plutonom koji je retrogradan u Jarcu.

 

 

Sunce se nalazi u četrvrtom polju prirodnog horoskopa, dok je Pluton u desetoj kući. Znak Raka i četvrta kuća tiču se porodice, a znak Jarca i deseto polje odnosi se na karijeru. Mnogi će da budu rastrzani između privatnih i poslovnih obaveza. Aspekt će da se oseća prva dva dana odnosno u ponedeljak i utorak najjače, a posle će već da bude slabiji i bezaopasniji.

Ovo je kulminacija, vreme kada se treba osloboditi stres, bes, agresija, potisnute emocije i sve ono što smo godinama trpeli i gutali. Nemojte da vas iznenade ukućani i njihovo ponašanje ili saradnici ili andređeni na poslu koji će da budu veoma nervozni, uspaničen, ljuti i prepuni teskobe. Mnogi će kriviti ekstremnu vrućinu za svoj nemir, ali zapravo iza svega krije se opozicija Sunca i Plutona.

Sunce je vladar pete kuće horoskopa i tiče se muškog principa, autoriteta, oca, muža, sina, šefa pa kada se nađe u aspektu od 180 stepeni sa Plutonom u Jarcu onda je ovo vreme dramatizacije, paranoje, panike, emotivne erupcije i velikog stresa. Budite mudri pa se puvucite ma koliko da vas drugi budu provocirali, pametniji treba da popusti.

Za vreme dok traje ovaj aspekt moguće je nasilje u porodicama, kao i masovna stradanja. Nažalost, aktiviran je jezivi 18 stepen koji je poznat kao „đavolji stepen“ koji nosi destruktivnu energiju i magijske napade, opsednutost i gubitak kontrole nad sobom. Ukoliko živite u zajednici u kojoj nisu rešeni imovinski odnosi, čuvajte se svađa i nasilja, sklonite se.

Ova opozicija Sunca i Plutona donosi panične napade, probleme sa stomakom, kostima, psihom, kičmom. Molim vas da se danas čuvate zmija jer su ponedeljak i utorak obeleženi kao dani kada će gmizavci više nego ikada da izlaze iz svojih skrovišta na sunce pa se klonite makadama, mesta gde ima puno kamenja, vode, žbunja i zatvarajte vrata kuća i stanova.

Na globalu slede zemljotresi na Balkanu ponovo u žiži Makedonija, zatim Albanija, Grčka, Srbija i Bosna.  Vremenske nepogode u Americi, a posebno su naglašene vulkanske erupcije široma sveta, u SAD-u posebno jer je ta zemlja u znaku Raka u kojoj se sada nalazi Sunce i koje je u opoziciji sa Plutonom.

Službe spasavanja imaće pune ruke posla. Crna hronika stizaće sa Bliskog Istoka, iz Azije, južne Amerike kao i sa prostora Turske i zapadne Evrope.

Mirujte, tihujte, pojačajte molitve, pijte dovoljno vode, izbegavajte napore, čitajte knjige, gledajte filmove ili putopisne serijale. Mirovanjem se sve može savladati i izbeći svaka neprijatnost koja dolzi u susret.

Astrolog Velimir Remić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner