×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Poštovani čitaoci dobrodošliu rubriku „Astro alarm“. Pred nama je izuzetno težak nedeljni dan. Tranzitni Mesec je i dalje u znaku Jarca odnosno u prirodnoj desetoj astrološkoj kući. Dispozitor mu je retrogradni Saturn u Strelcu. Ovog deveto julskog dana imaćemo dominaciju negativnih aspekata na nebu, a uz sve to danas je i pun Mesec u Jarcu.

Pun Mesec je vreme kulminacije, stresa, završetaka, prekida kontakata, saradnje, veze, braka, prijateljstava. Mesec je u punoj fazi onda kada se Sunce i Mesec nađu u aspeku opozicije u rasponu od 180 stepeni. Reč je o negativnom aspektu koji budi frustraciju, teskobu, paniku, a n hormoni neće mirovati ovog nedeljnog dana.

Pun Mesec u kardinalnom znaku Jarca desiće se ujutro u 06:08 časova po srednjeevropskom vremenu i to na sedamnaestom stepenu. Mesec će od 08:06 časova da bude u konjunkciji odnosno u zagrljaju sa Plutonom u Jarcu što može da donese talas zemljotresa na Balkanu sa naglaskom na Makedoniju – Ohrid ali podrhtavanje tla je moguće i u ostalim delovima Balkanskog poluostrva. Crna hronia stizaće i sa prostora Bliskog istoka, Azije i južne Amerike. Moguće su vremenske nepogode, odroni, zemljotresi, masovne demonstracije, eksplozije, napadi kamenicama, sukobi sa migrantima, teroristički napadi...

Na ličnom planu najviše nemira, teskobe, straha i panike osećaće oni u znaku ili podznaku Jarac, Rak, Ovan, Vaga kao i svi koji u istoimenim znacima imaju neke planete oko 17 stepena u natalnom horoskopu. Potrudite se da ne nasedate na provokacije posebno od strane starijih lica - žena pa ot mogu biti žena majka, baka, tetka, komšinica, strina, ujna. Čim primetite varnice, sklonite se i nemojte ulaziti u duboke rasprave ovog dana.

Popodnevni časovi biće obeleženi požarima, utapanjima, eksplozijama, povredama noževima, oštrim predmetima, opekotinama i nasiljem. Izbegavajte velike gužve od 17 časova pa sve do prvog mraka. Mesec će da bude u opoziciji sa Marsom u znaku Raka. Egzaktan aspekt biće u 17:41 časova pa tad ne dirajte oštre predmete niti vrele tečnosti. Ako vas drugi budu iritirali ili izazivali da se raspravljate, budite mudri pa se povucite. Izbegavajte danas izlaganje na suncu jer je opasnost od zračenja i opekotina velika.

Mogući su problemi sa stomakom, kostima, psihom, zubima, želucem, dijafragmom. Policija, hitna pomoć, vatrogasci i službe spasavanja imaće pune ruke posla ove nedelje. Nađite se pri ruci onima koji su psihički rastrojeni ili labilni po prirodi. Mnogi će da osećaju paranoju i jak strah. Odmarajte, pijte dovoljno tečnosti i iz kuće izađite tek uveče kada padne mrak. Želim vam što manje neprijatnosti ove nedelje.

Astrolog Velimir Remić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner