×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Astro alarm

Pred vama je detaljan astrološki izveštaj u emisiji "Astro alarm" autora Velimira Remića, a koji se odnosi na predstojeću opoziciju Marsa iz zemljane Device sa Neptunom u vodenim Ribama. Šta će da nam donese ovaj planetarni tranzit u periodu od 24.09. - 28.09.2017. godine, pogledajte u VIDEO prilogu.

Poštovani čitaoci dobro došli u "Astro alarm" u kojem i ovog puta akcenat stavljam na izazovne planetarne aspekte koje ćemo da imamo na snazi. Cilj ovakvih objava nije da uplašim bilo koga od vas, nego da preventivno delujemo i sprečimo neprijatnosti koje mogu da se dešavaju u ciklusu kada planete međusobno obrazuju negativne aspekte.

Dobrodošli u “Astro alarm” u kom vas upozoravam na predstojeći iritabilan aspekt koji će da grade tranzitni Mesec iz Blizanaca i Neptun koji se nalaziu Ribama. Reč je napetom kvadratu od 90 stepeni koji će da se aktivira ovog utorka u 18:54 časova. Mesec putuje kroz prirodno treće astrološko polje, dok se Neptun nalazi u dvanaestoj kući prirodnog horoskopa.

Dobrodošli u "Astro alarm" u kojem vas upozoravam na zagrljaj Meseca i Urana u kardinalnom i vatrenom Ovnu. Mesec i Uran biće u konjunkciji ove subote u 14:56 časova pa vas molim da odložite putovanje, posebno letove avionom ili putovanja vozom. Klonite se aerodroma i železničkih stanica.

Poštovani posetioci dobrodošli na portal Webastrolog.info koji mesečno beleži preko 500.000 poseta iz svih krajeva sveta. Hvala vam za ogromno poverenje i pažnju. Pred vama su redovi u kojima ću da vas upozorim na iritabilne mesečeve aspekte. Ovo je rubrika "ASTRO ALARM". Tranzitni Mesec putuje znakom Jarca, dispozitor mu je Saturn u Strelcu koji se kreće direktivno kroz devetu kuću prirodnog horoskopa.

Poštovani čitaoci dobrodošli u "ASTRO ALARM" u kojem ću vas ovoga puta upozoriti na iritabilan aspekt koji će da grade Mesec i Neptun. Reč je o aspektu opozicije koji se aktivira u trenutku kada se dve planete nađe u rasponu od 180 stepeni. Opozicija se u astrologiji smatra izraženo negativnim astrološkim aspektom te stoga treba da posvetimo pažnju ovom događaju koji će da se desi večeras u 21:18 časova. 

Dobrodošli u rubriku "Astro alarm" u kojoj vas uvek na vreme upozoravam na važne planetarne aspekte i to sve s ciljem da izbegnete neprijatnosti i eventualne opasnosti. Ovog četvrtka na snazi imamo iritabilan aspekt koji će da grade Mesec i Saturn. Tranzitni Mesec putuje znakom Riba i dvanaestom kućom prirodnog horoskopa, dok se Saturn retrogradno kreće znakom vatrenog Strelca odnosno kroz prirodno deveto polje horosokopa. 

Poštovani posetioci dobrodošli na portal Webastrolog.info koji mesečno beleži preko 500.000 poseta iz svih krajeva sveta. Hvala vam za ogromno poverenje i pažnju. Pred vama su redovi u kojima ću da vas upozorim na iritabilne mesečeve aspekte. Ovo je rubrika "ASTRO ALARM". Tranzitni Mesec putuje znakom Jarca, dispozitor mu je Saturn u Strelcu koji se kreće retrogradno kroz devetu kuću prirodnog horoskopa.

Dobrodošli u “Astro alarm” u kom vas upozoravam na predstojeći iritabilan aspekt koji će da grade tranzitni Mesec iz Strelca i Neptun koji se nalaziu Ribama. Reč je napetom kvadratu od 90 stepeni koji će da se aktivira danas u 17:44 časova. Mesec putuje kroz prirodno deveto astrološko polje, dok se neptun nalazi u dvanaestoj kući prirodnog horoskopa.

Poštovani posetioci dobrodošli na portal Webastrolog.info koji mesečno beleži preko 500.000 poseta iz svih krajeva sveta. Hvala vam za ogromno poverenje i pažnju. Pred vama su redovi u kojima ću da vas upozorim na iritabilаn mesečevev aspekt sa Uranom. Ovo je rubrika "ASTRO ALARM".